/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Gorąco polecam. Obrazy piękne, dostarczone na czas i właściwie zabezpieczone w transporcie. Jestem zachwycona i każdego zachęcam do skorzystania z usług tej Firmy.
Monika H. (2020-06-23 10:10:12)
Gorąco polecam! Moje zamówienie nie było typowe, a wystarczyło się skontaktować i wszystko zostało ustalone zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Dziękuję za miłą obsługę i ogromne zaangażowanie ze strony sprzedającego. Zresztą co tu dużo mówić, fotoroleta, którą zamówiłam prezentuje się wspaniale i jest sama w sobie super reklamą dla Rewallution wśród moich znajomych :)
Agnieszka K. (2020-06-22 18:27:09)
Zakupiłem w Firmie obraz na płótnie z którego jestem bardzo zadowolony. Towar w 100% zgodny z ofertą, doskonały kontakt z Firmą, ekspresowe wykonanie (druk) oraz wysyłka. Obraz należycie zabezpieczony na czas wysyłki. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. :)
Radek (2020-06-09 07:36:04)
Polecam, polecam, polecam!
Otrzymałam profesjonalne odpowiedzi na każde pytanie. Mimo, że to ja dokonałam błędnie pomiaru, Panowie porawili mi fotoroletę gratis i odesłali na własny koszt. Możemy się już cieszyć piękna i dobrą jakościowo roletą. Dziękuję
Katarzyna Jastrzębska (2020-05-22 20:39:12)
Zdecydowanie polecam. Firma bardzo dba o zadowolenie klienta, na każdym etapie zamówienia. Satysfakcja gwarantowana. Fotorolety spełniły moje oczekiwania. Polecam
Katarzyna Zawistowska (2020-05-22 16:57:28)
Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa sklepu, otwarta na niestandardowe oczekiwania klienta.
Jakość fototapety bardzo dobra, miły dodatek to klej w zestawie gratis.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Jola B. (2020-05-13 08:10:39)
Doceniam w firmie bardzo profesjonalną i jednocześnie "ludzką" obsługę klienta. Super szybka reakcja na potrzeby i niestandardowe sytuacje zamawiającego.
Szczerze polecam.
Urszula Skorupka (2020-04-29 22:31:48)
Fotoroleta jest świetna pod względem wizualnym jak i jakości wykonania. Bardzo profesjonalna i miła atmosfera kontaktu z klientem. Serdecznie polecam! Satysfakcja gwarantowana
Olena (2020-03-28 13:03:23)
Fototapeta idealnie przycięta, super jakość, wszystko na czas, polecam. Duży plus za klej w zestawie - nie trzeba kupować.
kasia (2020-03-19 16:36:00)
pewnie zostanie to wykasowane, najpierw zapomnieli ze nie maja juz w ofercie motywu za ktory zaplacilem, potem nie dostalem rabatu, kleju, a na koniec znalazlem przesylke w blocie za brama... taka to firma...
sebastian (2020-02-18 22:51:32)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie