/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Fotoroleta jest świetna pod względem wizualnym jak i jakości wykonania. Bardzo profesjonalna i miła atmosfera kontaktu z klientem. Serdecznie polecam! Satysfakcja gwarantowana
Olena (2020-03-28 13:03:23)
Fototapeta idealnie przycięta, super jakość, wszystko na czas, polecam. Duży plus za klej w zestawie - nie trzeba kupować.
kasia (2020-03-19 16:36:00)
pewnie zostanie to wykasowane, najpierw zapomnieli ze nie maja juz w ofercie motywu za ktory zaplacilem, potem nie dostalem rabatu, kleju, a na koniec znalazlem przesylke w blocie za brama... taka to firma...
sebastian (2020-02-18 22:51:32)
Pomimo lekkich problemów polecam tapety , które można zakupić w tym sklepie oraz obsługę, która dokłada wszelkich starań, by klient finalnie był zadowolony!
Dorota K. (2020-02-09 22:36:50)
Zacznę od obslugi klienta, zarówno Pan Wojciech jak i Pan Przemek są bardzo przyjaźnie nastawieni do klienta. Nieważne czy to korespondencja mailowa czy rozmowa telefoniczna sa pelni profesjonalizmu. Uprzejmość, uwazne sluchanie i pomoc w przypadku watpliwosci i problemu z ktory boryka sie klient. Moim zdaniem, obsluga klienta jest na mega wysokim poziomie.
Produkt czyli Tapeta którą kupilam tez super!
Tapeta dobrze zapakowana , dolaczona do niej bardzo czytelna, pelna instrukcja montazu tapety.
Te wszystkie detale łączą sie w jedną super całość: Najwyżej jakosci. BRAWO WY!!
Justyna S. (2019-08-29 22:59:27)
Bardzo wysoka jakość obsługi klienta, jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Przemka, który jest otwarty na wszelkie uwagi i sugestie ze strony kupującego. Fotoroleta wysokiej jakości, serdecznie polecam!
Ania B. (2019-08-27 12:02:37)
najlepsza obsługa klienta na świecie:) szczególnie Pan Przemek wykazuję sie dużą wiedzą, cierpliwoscią i podejściem do klienta :) Polecam rewallution!
Anka (2019-06-07 09:50:27)
Bardzo dobra jakosc tapety,profesionalna obsluga klienta,polecam
Agnieszka Augustynek (2019-04-19 17:54:36)
Tapeta fantastyczna, bardzo dobra jakość. Polecam!!!!
Monika (2019-04-17 20:47:32)
Rolety są bardzo dobre jakościowo, obsługa klienta super. Bardzo polecam!
Iza (2019-04-17 20:08:26)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie